И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Майкъл Дъглас: Вал Килмър гасне от рак, нещата са много зле

отпечатай новината

31.10.2016 15:41 | Видян 2503 пъти

Майкъл Дъглас: Вал Килмър гасне от рак, нещата са много зле

Актьорът Майкъл Дъглас разкри, че Вал Килмър е болен от рак и нещата изобщо не изглеждат цветущо, съобщи "Ню Йорк Поуст". Той направи това ужасяващо разкритие, докато обсъждаше техния общ филм "Призракът в мрака" по време на предаването "Въпроси и Отговори в Лондон"  на журналиста Джонатан Рос преди ден.

"Вал е прекрасен човек, който минава през това, през което и аз преминах, а нещата не изглеждат цветущо. Молитвите ми са с него. Ето защо не сте чували за Вал напоследък", каза Дъглас, който се бори рак на езика през 2010 г.

През 2015 г. започнаха да се носят слухове, че Килмър има рак на гърлото, след като бе сниман с машина, подпомагаща дишането и тръба за трахеотомия в шията си. Той отрече твърденията във Фейсбук, като каза, че са "напълно неверни".

През последните две години, Килмър постоянно влиза и излиза от болницата с множество проблеми с гърлото, но категорично отрече, че те са свързани с рак. Килмър призна в началото на 2015 г., че е претърпял медицинска процедура, която го е остави с тежко подуване, но отказа да разкрие за какво точно е била тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !