Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Калин Терзийски: Много се изплаших!

отпечатай новината

01.11.2016 09:00 | Видян 1638 пъти

Калин Терзийски: Много се изплаших!

Чувствам се сравнително добре. Малко съм нервен, защото съм в болница и защото съм влязъл по спешност. Това каза от болничната стая писателят Калин Терзийски, който по спешност бе приет в столичната болница "Софиямед" със съмнение за прединфаркт.„Много се изплаших. Имал съм и други пъти такива аритмии, възможно е, защото съм се пробвал и преди години, и сега на много сериозни физически натоварвания. Едно болно сърце не може да издържи такива тежки натоварвания”, каза той пред единия от продуцентите на „Фермата” – Андрей Арнаудов.

Той го помоли да предаде на останалите участници във формата, че е добре, има силен дух и ще се справи, пише БЛИЦ. „Трудът сред такива примитивни условия прави хората много близки”, каза през сълзи Терзийски и не скри желанието си да се върне при останалите фермери.

Кардиологът д-р Александър Гърков също застана пред камерата, за да обясни какво е състоянието на Терзийски. Той съобщи, че на пациента са направени кръвни изследвания и е сложен на холтер, който ще следи състоянието на сърцето му в продължение на 24 часа. „След като утре разчетем резултатите, ще вземем решение за състоянието му и за продължаване на лечението”, уточни д-р Гърков.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !