Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Калин Терзийски е забелязан по заведенията

отпечатай новината

01.11.2016 12:41 | Видян 1625 пъти

Калин Терзийски е забелязан по заведенията

Преди два дни участникът в реалити предаването на bTV Фермата Калин Терзийски беше приет по спешност в УМБАЛ Софиямед. Писателят постъпи извънредно с оплакване от сърцебиене в Клиниката по кардиология, където специалистите са установили ритъмно нарушение.

Засега Терзийски е добре, следва да се разбере какви са резултатите от направените му кардиологични изследвания. Докато чака да стане ясно какво е здравословното му състояние, Калин е забелязан, не от кого да е, а от Вихра Петрова - бившата жена на водещият и продуцент на "Фермата". Ето какво написа тя в профила си във Фейсбук:

"Днес случайно видях Калин Терзийски в едно заведение. Не вярвах на медиите, защото за мен пишат страшни тъпотии,но този талатлив, умен, изключително интелигентен мъж, не изглеждаше добре. За мое съжаление аз не го познавам лично, но искрено се надявам, че ще се преодолее и ще ни радва със своя талант още много години. Хората на изкуството са уязвими, и много се надявам това общество, което е пропито от негативизъм, да не го уязвява. Да пазим талантите си!"

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !