Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Росен може да стане премиер, като не го искат за президент

отпечатай новината

01.11.2016 15:56 | Видян 2903 пъти | Гласували 1

Росен може да стане премиер, като не го искат за президент

Да предпочете една партия Цецка Цачева пред Росен Плевнелиев като кандидат – президент? Това наистина е най-меко казано странно. Да предпочете когото и да било от „скамейката” си за еврокомисар пред Плевнелиев? Това е най-меко казано необмислено. Но точно така, не без доза неразбираема надменност, реши да постъпи ГЕРБ.

Нека никой не се учудва, ако утре, а това утре се приближава със светлинна скорост, Плевнелиев стане глава на обединена автентична десница, а това го произведе в премиер на републиката.

Човек предупреден, наполовина е спасен, както гласи любимата ми италианска пословица!

А ето и коментара на самия Плевнелиев по повод оттеглянето на Кристалина Георгиева като еврокомисар и споменаването на името му – първо от 19’ още през юни като неин наследник: „Не се боря за заплата и за постове, но ако мога да бъда полезен на България и на обединена Европа по всеки смислен начин, ще го направя. Надявам се през последната година и половина на всички да е станало ясно кой съм аз и за какво се боря. Не съм станал министър и президент заради високите заплати или заради представителността и високите позиции. Аз влязох в българската политика, за да бъда полезен, за да търся смисъла”.

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !