Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Вижте кои две зодии ще се заринат от пари

отпечатай новината

08.11.2016 14:17 | Видян 1967 пъти

Вижте кои две зодии ще се заринат от пари

Открийте кои два зодиакални знака ги очаква допълнителен приток на средства през следващия период.

Телец

Телците никога няма да започнат работа, която да не са планирали детайлно. По-скоро не биха поели риска, отколкото да се заблуждават и да се каят след това.

Известно е, че Телците и парите не вървят ръка за ръка, защото те искат да живеят в лукс, но тази година ще бъде по-различно. Очакват ви много пари през зимата и с тези пари ще живеете доста добре. Най-благоприятният период ще бъде до средата на зимата.

Друга положително нещо, което очаква Телците е вълната от нови полезни контакти. Известно е, че не сте най-трудолюбивата зодия в хороскопа, така че е голям риска да похарчите всички пари и да не заделите нито стотинка на страна. За утеха, поне ще задоволите своите хедонистични капризи.

Козирог

Най-добрият период ви очаква през летните месеци, тъй като ви очакват много възможности за добри инвестиции и доходи, но и добри финансови споразумения. Вашите лични връзки ще бъдат положителни.

Периодът между 7 и 27 ноември носи оптимизъм и вяра. Този период носи голям шанс за растеж, успех и щастие. Ще почувствате нужда да разширите хоризонтите си, да опитате нови неща, по-добри и по-големи, и да се забавлявате повече. Отдайте се на най-съкровените си желания. Угодете си емоционално без да се страхувате за последствията. Важно е да се насочите към нещата, които наистина са важни за Вас и които можете да постигнете, ако не търсите прекалено много.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !