На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Мая Илиева първа си купи хитова черна роза за 89 лв.

отпечатай новината

11.11.2016 09:33 | Видян 2376 пъти

Мая Илиева първа си купи хитова черна роза за 89 лв.

Хотелиерите Арабаджиеви, Борислав Дионисиев, Деси Цонева, Орлин Павлов се докоснаха до уникалното цвете на просеко парти в Маринела

Легендарната Мая Илиева, която изключително рядко се появява на светски партита в София, не можа да издържи на изкушението и се оказа една от първите, които си купиха от хитовите черни рози Metanoa на тяхното представяне в хотел Маринела. Уникалните цветя траят 6 месеца, а всяко се поставя в красива кутия.

Символичните домакини Маринела и Ветко Арабаджиеви, бизнесмените Борислав Дионисиев и Христо Сираков, певецът Орлин Павлов, ВИП Брадърите Деси Цонева и Деян Топалски, Любен Дилов – син, красивата експертка по диетите Анджи Касабие, както и още цял куп знаменитости пиха просеко и се забавляваха на тържеството.

За ужас на онези, които се бяха облекли в най-ефектните си черни тоалети специално за случая, на партито снимките бяха официално забранени.

Уникалните черни рози, които са знак за любов, а не за печал, както сигурно си мислят мнозина, ще се продават ексклузивно в хотел Маринела.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !