Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Новият на Ася ѝ кръшкал с футболист

отпечатай новината

11.11.2016 10:48 | Видян 1420 пъти

Новият на Ася ѝ кръшкал с футболист

 Плеймейтката Ася Капчикова и определяният като двойник на куклата Кен - Илиян Илиев пуснаха истинска бомба с новината, че имат връзка. Младата двойка се появи на светско събитие, където близостта им не остана незабелязана, а страстните им целувки в по-късните часове на нощта скандализираха всички.
Интимните им снимки, които качиха, в социалните мрежи съвсем разбуниха духовете. Влюбените дори бяха подбрали тоалетите си така, че да си подхождат.
Според мълвата двамата са заедно от пет месеца, още преди влизането на Ася в риалити формата Фермата.

Злите езици обаче побързаха да развалят илюзията около любовта на двамата, като се появи слух, че Илиев кръшкал на Ася с друг мъж. Красавеца въртял двойна игра и освен Капчикова, в завивките му се въргалял успешен наш футболист, определян като една от надеждите, в родния футбол.

Илиян е печелил няколко национални и световни конкурса за красота, попадал е в чужди класации за модели. Японско списание го определи като един от моделите с най-симетрични лица, в света, а приликата му с куклата Кен беше отразена от най-четените световни таблоиди.

Освен професионален модел, младежът е и дипломиран актьор, което го прави изключително желан, в светските среди, а името му е забърквано в гей афери с едни от най-влиятелните мъже, в страната.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !