Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Заки се срамува, че е българин

отпечатай новината

14.11.2016 11:09 | Видян 1128 пъти

Заки се срамува, че е българин

Велизар Соколов, по-познат на меломаните като Заки от „Авеню“, призна, че често се срамува от това, че е роден в България. „Звучи ужасно, знам. Но не е нормално 80% от енергията си да влагаш в преодоляване на пречки, а едва оскъдните останали 20 % в нещо творческо и ползотворно“, изповяда се той пред Нова Телевизия.

Тригодишната пауза в отношенията с дуетната му половинка Боби Иванчев била продуктувана от желанието им да се развиват като отделни личности. „Стигнахме до момент, в който искахме собствени семейства. Дотогава всичко беше общо, наше. Заедно сме от трети клас, музиката и впоследствие бизнесът ни събраха. Имахме като че ли нуждата да пораснем като индивидуалности“, смята Заки, който е сред най-уважаваните адвокати по авторски права у нас.

 Колко силен е обмена на енергии на "Авеню" с феновете ще разберем на концерта им на 16 ноември в зала 3 на НДК, с който ще представят новия си албум. „Един от пропуските, които си отчитаме като група е, че не сме се срещали достатъчно много с публиката."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !