Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Алисия плаче за Бирмата

отпечатай новината

14.11.2016 15:52 | Видян 3086 пъти

Алисия плаче за Бирмата

Наранена, предадена и отново самотна е фолкпевицата Алисия. Чалга звездата преживя поредната загуба в любовта и сърцето й пак е разбито. Милионерският наследник Георги Станоев-Бирмата заряза чалгарката след кратка, но бурна връзка. Достатъчно бурна, че Ася още да не може да се отърси от нея.

Бирмата се е върнал към старите си номера и отново хойка по мацки по цели нощи, пише всекидневник. Алисия така и не успя да задържи свободолюбивия бизнесмен, който открай време е свикнал на вниманието на много жени, по които да пръска богатството си. Останала отново на сухо, Алисия побърза да възпее краха на любовта си с младока. Запазена марка на изпълнителката е песните й да отразяват случващото се в живота й и този път чалгарката не изневери на себе си.

Най-новото парче на Алисия "Ти ли" разби попфолк класациите за часове. Песента предизвика бурни дискусии най-вече заради посланието, което носи. Парчето е посветено на мъж измамник, който след десетки похождения по чужди жени унизително бива зарязан от любимата си.

Още по-голям фурор настъпи при пускането на официалния видеоклип към песента. В него участие взима Мистър Планет - 22-годишният Алекс Иванов. Топмоделът се прибира в 8 сутринта, което дразни певицата и тя го гони от дома си.

Скандалният видеоклип е заснет в къщата на бившата съпруга на Благо Джизъса - Христина Витанова. Ексизгората на футболиста е дългогодишна приятелка с Ася и е отпуснала без наем палата си. Фактът, че Алисия е минала много тънко с новия си проект, също накара зложелателите й да ликуват.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !