Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Кендъл Дженър натъжи над 64,5 милиона души

отпечатай новината

15.11.2016 12:21 | Видян 1364 пъти

Кендъл Дженър натъжи над 64,5 милиона души

 Супермоделът и риалити звезда Кендъл Дженър изненада всичките си почитатели, след като реши да изтрие профила си в социалната мрежа "Инстаграм". Звездата последва примера на тийн идолът Джъстин Бийбър, но с разликата, че той все пак предупреди милионите си фенове, че ще го направи, докато тя изненада неприятно своите десетки милиони последователи.
Припомняме ви, че Кендъл има над 64,5 млн. последователи и то само в "Инстаграм", което я прави едно от най-популярните лица на социалната мрежа.

В последното си интервю тя разкри: "Имам много близки приятели, сред които и членове на семейството ми, които са толкова пристрастени към телефоните си, че не могат да се откъснат от тях. Тогава осъзнах, че се превръщам в една от тях. Затова реших да изтрия "Инстаграм", поне за известно време".

Преди известно време Кендъл призна, че страда от мистериозна болест, която буди мозъка и през нощта, но тялото и все още спи. Отказа редица важни ангажименти, защото не знае какво представлява този вид парализа и как се лекува, а и не е много известна в лекарските среди.

Тази парализа може да се дължи на пренатоварения й график и голямата шумотевица около красавицата, които я натоварват прекалено много психически и тялото и реагира на целия този стрес. Може би това е и една от главните причини да се скрие за известно време от социалното и медийното пространство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !