Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Фики Стораро за "Is this love": Не парадирам с английския си

отпечатай новината

05.12.2016 11:31 | Видян 4282 пъти

Фики Стораро за

Повече то седмица новата песен на Фики Стораро "Is this love" предизвика вълна от шеги и критични коментари в социалните мрежи. Превърналото се вече в култов хит парче е подарено на Фики от известен турски композитор Исмаил Тунч Дилек. Певецът на годината даде специално интервю за предаването „Събуди се“ по Нова ТВ.

Фики ти си най-популярното лице на ицминалата седмица? Как се чувстваш?

Щастлив съм, че албумът е факт. Много хубави неща ми се случиха тази седмица. Is this Love беше доста различен проект. Всъщнот така кръстихме и албума.

Как реагираш на критиките, социалните мрежи тотално са заляти с подигравки относно английското ти парче?

Не съм претендирал никога с моя английски език. Разбирам го доста добре, от текста се разбира доста добре за какво се пее. В нашата страна обаче има доста разбирачи, критици. Коментираха с лошо този проект, че нямам крака и други простотии. Не им обръщам внимание, аз съм свикнал. Всеки има право на мнение и на избор. Ако на мен  нещо не ми харесва, никога няма да седна да кажа, че то е много гадно.

Минавало ли ти е през главата ,че може да има такъв тип реакции, докато подготвяше парчето на английски?

Не ми е минавало през акъла, че чак до такава степен ще има. Свикнал съм на хейтъри да пишат глупости за мен, но чак до такава степен – „Издислав”, „Издислав”, къде е „Издислав? Аз питам в песента всъщност дали наистина това е песента, а „Издислав”  може и да си го намерят някъде. Не знам дали изобщо има някъде такъв човек. Това е абсолютна простотия. Английски език с тези орнаментики е нещо ново в музиката, но за съжаление повечето от хората не харесват новите неща и не усещат новите въведения в музиката.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !