Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Илиана Раева спретна чудна погача на Илиана-Куини

отпечатай новината

06.12.2016 15:00 | Видян 2815 пъти

Илиана Раева спретна чудна погача на Илиана-Куини

Вчера за семейството на Илиана Раева бе двоен празник. Имен ден на Св.Сава празнуват дъщеря й Славея, както и баба й, на която е кръстена. Освен това, най-новото попълнение в звездното семейство - Илиана-Куини стана на 40 дни. По този повод бе организирана погача за малката принцеса.

Вероятно за никого не е изненада, че първата внучка на Илиана и Наско е едно наистина обгрижвано и направо глезено бебе. Заедно с любящата леля Славея, мама Виолета успя да организира чудно тържество. По традиция, на погачата присъстват само жени. Избрани орисници орисват бебето за бъдещи успехи.

Като един истински приказен свят се е провело тържеството. Разбира се, розовото е на власт, както и всички малки, сладки акценти, които правят първия празник на принцеса Илиана незабравим.

Родителите са се доверили на специална фирма, за да бъдат сигурни в перфектната организация и протичане на погачата. Леля Славея отново не пропусна да ни направи съпричастни към семейния празник в розово, пише kliuki.net. Въпреки че първите 40 дни вече са минали, първата публична снимка на Илиана-Куини все още липсва. "Вече можеш да погледнеш смело този прекрасен свят и да му се наслаждаваш всеки един миг, бебешонке наша", разчувства се Славея, а хората поискаха и те да се насладят на малката принцеса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !