Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Бившата на Лудия репортер става водеща

отпечатай новината

08.12.2016 16:32 | Видян 1377 пъти

Бившата на Лудия репортер става водеща

След публичния резил, който преживя заради бившия си Даниел Петканов, моделът Аллександра Богнадска изживява истински подем и в кариерата, и в любовта си. След катo заби богат италианец и вече не се притеснява да го показва, Алекс проби сериозно на европейския моден и рекламен пазар и лицето й вече краси куп билбордове и издания в много страни.

Наскоро се появиха слухове, че тя е готова да загърби живота си у нас и да стегне куфарите за Монако. В малката, но доста богата страна се подвизава нейният любим, който върти бизнес с яхти. Това, обаче, няма да се случи в скоро време и двамата ще продължат да поддържат връзка от разстояние, пише "Хот арена". Причината - Алекс Богданска е приела примамливото предложение да стане телевизионна водеща. Доскоро тя бе в ролята на репортер на различни модни и светски събития, но сега се е сдобила с топло място в студиото на новоо лайфстайл предаване.

Първият епизод вече е заснет и ще бъде излъчен след дни. Гост за сефте на Богданска и нейната екранна партньорка е Любен Дилов-син. Именно в неговата компания моделът бе засичана най-често в последно време. Заради новото си професионално поприще, Александра остана у нас и ще отскача за любовни трипове до Монако.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !