Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Кой първи ще получи звезда на Алеята през 2017 г.?

отпечатай новината

28.12.2016 16:27 | Видян 1271 пъти

Кой първи ще получи звезда на Алеята през 2017 г.?

Актрисата Вайола Дейвис ще получи първата за 2017 г. звезда в холивудската Алея на славата. Церемонията по откриването й ще се състои на 5 януари, а сред гостите се очаква да бъде неувяхващата Мерил Стрийп, с която Дейвис си партнира във филма „Съмнения” (2008). Получавайки „Оскар” за ролята си тогава, Стрийп определи партньорката си като „гигантски талант” и отправи към гилдията с намигване въпроса: „Някой няма ли да даде филм на тази 45-годишна начинаеща?”

Режисьорите очевидно са я чули, защото за последните 8 години Вайола снима 21 филма, сред които донеслия й втора номинация за „Оскар” „Помощта” (2011). На предстоящата церемония по връчване на отличията на киноакадемията тя се протяга за трети път към заветната статуетка, този път в „Оградата”. В режисираната от Дензъл Уошингтън лента тя е съпруга на боклукчия, който попада зад решетките след обир и открива таланта си за бейзбол.

Поредния връх в кариерата си Дейвис покори на миналогодишните награди „Еми”, ставайки първата чернокожа, спечелила приз за най-добра драматична актриса. Признанието бе за „Как да ти се размине убийство”, където слага перуката на безпощадния кримиадвокат Аналийз Кийтинг. Звездата на Вайола Дейвис ще бъде 2597-ата на прочутата алея в Холивуд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !