Джъстин и Хейли Бийбър стават родители

Певецът Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли очакват...

Великият Гетсби и Нежна е нощта...

На 10 май към „Бисерната поредица“ на издателство...

Мартина заби още един шамар на Слави за финал на годината

отпечатай новината

02.01.2017 10:38 | Видян 3313 пъти

Мартина заби още един шамар на Слави за финал на годината

Преди 3 месеца бившата изгора на Слави Мартина Огнянова е родила втори син на боксьора Николай Колев. Разликата между двете й деца е само 9 месеца. Новината съсипала Трифонов, който след раздялата им бе изпаднал в черна дупка,
С раждането на второ дете Дългия изгубил всякаква надежда, че някога  отново ще се съберат с 34-годишната Мартина, с която живя няколко години.
Балерината на Слави и Коко се влюбиха, докато боксьорът я тренираше. Мартина изневеряваше на Дългия с 15 години по-младия спортист, а накрая се престраши и заряза Трифонов. Водещият пък забрани на екипа си да споменава името й и дори направи конкурс за нова балерина на нейн ото място. Едва наскоро Мартина спря да крие мъжа си и за първи път публикува тяхна обща снимка в интернет. Боксьорът и Мартина станаха родители за първи път в края на миналата година и избягваха всякаква показност.
„Не ме интересува вече миналoто ми със Слави. Имам ново семейство и не мога цял жив от да се крия, за да не ядосвам човек, с когото  отдавна съм приключила  отношенията си“, споделила пред приятели Мартина, научи Blife. След като стана ясно, че варненката е заменила популярния водещ и милионер Трифонов с обикновено момче, мнозина не проумяваха с какво я е спечелил спортистът. Освен с физиката и младостта си Коко привлякъл Мартина най-вече с  отношението си към нея. Двамата се запознали преди 2 години, когато бившата балерина се записала на бокс. Колев започва да я тренира и още  от първия ден между тях прехвърчат любовни искри.

35-годишният спортист я спечелил с благия си характер и романтична душа – нещо, което, както е известно, е чуждо на Слави. Всички знаят за тежкия характер на гологлавия водещ, заради който с Мартина имали диви скандали. 

„С времето човек разбира тънката разлика да държи ръка и да окове душа. И разбира, че да е в нечие легло, не означава любов. И започва да разбира, че целувките не са договори. Подаръците не са обещания. След време разбираш, че да бъдеш с някого, поради това, че ти предлага хубаво бъдеще, означава, че рано или късно ще искаш да се върнеш към своето минало“, философства романтичният Коко. Няколко дни по-късно двамата със Слави се разделят. 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !