Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Общински кмет бие гражданин...

Общински кмет е пребил гражданин във владения от него...

Gravity Co. представят нов сет лист в Social Club

отпечатай новината

05.01.2009 13:48 | Видян 1175 пъти

Gravity Co. представят нов сет лист в Social Club

Gravity Co. ще представят в аванс пред български фенове шоуто, с което смятат да грабнат меломаните на фестивала Eurosonic (Холандия) на 15 януари.

Мястото на срещата е столичния Social Club, този четвъртък 8 януари. Специално за фестивала в Грьонинген , групата на десетилетието е подготвила чисто нов сетлист, включващ добре познатите им хитове с изцяло обновени аранжименти, както и актуалният сингъл Faded и няколко изненади.

Участието на Gravity Co. в клуба намиращ се на пл."Славeйков" N4, е прецедент в програмата им за 2009-та, която до момента включва единствено изяви извън страната.

Поради лимитирания капацитет места в заведението организаторите напомнят, че желаещите да чуят ексклузивната премиера на композициите могат да останат неприятно изненадани правейки резервация в последния момент.

След отскока си до Грьонинген музикантите ще мобилизират потенциала си за второто издание на френския фестивал TignesFest, където са поканени за хедлайнери.

Както и миналата година между 15 и 19 април алпийският курорт Тание ще стане притегателен център за ценителите на новия и експериментален звук от цяла Европа.

В подбора на артисти ключова роля имат популярни радио водещи от трите най-големи английски станции - Eddy Temple Morris от XFM, Kissy Sell Out от Радио 1 и The Loose Cannons от Kiss FM.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !