Фаталната цифра 9 и силата на...

Къде са се появили първите земеделци в праисторията,...

Кулинарни разкази от село Голица във...

Тази събота (18 май) от 11:00 ч. по bTV „Вкусът на...

Джизъса заведе Есмер и в Париж

отпечатай новината

03.01.2017 12:03 | Видян 995 пъти

Джизъса заведе Есмер и в Париж

В средата на декември Джизъса поведе жена си Есмер към любимата му дестинация за този период от годината - Дубай. Повече от седмица двойката изкара в един от най-тузарските хотели в емирството - построения върху изкуствения палмов остров Джумейра петзвезден комплекс "Фор сизънс ризорт", в който отсяда световният елит.

След което семейството за кратко се отби в София, а Нова година посрещна в един от най-скъпите градове в Европа - Париж. Футболистът, за който през годината невендъж се появиха слухове, че кръшка от семейното ложе, заведе съпругата си в Града на любовта, сякаш за да я убеди, че няма друга. Или пък, за да изкупи греховете си...

Рускинята се похвали със снимки от романтичното им френско приключение в новогодишен Париж. На кадрите двамата видимо изглеждат влюбени и по-щастливи от всякога. За да ощастливи Есмер по празниците, халфът на руския Оренбург изобщо не е щадил пачките в портфейла си - профукал е близо 20 хил. евро, научи blife. В Париж примерният съпруг разведе Омерова из местите забележителности - Мулен Руж и Дисниленд. Той не пропусна да се преклони в руската православна църква в града - катедралата "Св. Александър Невски".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !