Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Галин се фука с луксозен апартамент

отпечатай новината

12.01.2017 17:29 | Видян 2230 пъти

Галин се фука с луксозен апартамент

На 26-годишна възраст Галин сбъдна мечтата си – да има собствено жилище. Докато колегите му в бранша харчат хонорарите си за скъпи дрехи и коли, добричлията се оказала изключително далновиден и на свое име вече има 160 квадрата лукс имот в столичния квартал „Лозенец”, пише „Уикенд”. Няколко месеца Галин избирал района, в който да си купи имот като първоначално искал да е в баровските квартали „Борово”, „Павлово” или „Манастирски ливади”, но в крайна сметка се решил да заживее в „Лозенец”.

Галин си е избрал южен апартамент, на 4-ти етаж, като жилището е с две спални и огромна трапезария, свързана с кухня. Имотът е завършен до ключ, в чисто нова сграда. И макар да е на пъпа на София комплексът е малка тиха уличка, където певецът няма да среща погледите на случайни минувачи и ще може да разчита на дискретност относно личния си живот. Освен с видео наблюдение, сградата се охранява и с жива охрана, като всеки месец за площите около нея се грижи градинар.

Наскоро в свое интервю певецът сподели, че през изминалата година не си е позволил никаква почивка единствено заради стремежа да изкарва пари, които да инвестира в жилището си. Той не искал да обвързва себе си или пък родителите си с какъвто и да е кредит, заради което всичко плащал кеш: от покупката на апартамента през ремонтните дейности по него и цялостното обзавеждане. В тесен приятелски кръг брюнетът споделил, че мечтата му ще излезе около половин милион лева, тъй като само жилището изтъргувал за близо 200 000 евро. И въпреки че не бил претенциозен към обзавеждането, пълненето на 160 квадрата с техника и мебели също излязло доста солено.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !