Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Раздадоха наградите на Гилдията на актьорите

отпечатай новината

30.01.2017 12:09 | Видян 2382 пъти

Раздадоха наградите на Гилдията на актьорите

Късно снощи бяха раздадени наградите на Гилдията на актьорите в САЩ, по-познати като SAG Awards. На Червения килим преди церемонията видяхме някои от любимите ни тв и кино звезди. Вижте какво облякоха на наградите Гилдията на актьорите в нашата Галерия.

Бялото категорично беше доминиращ цвят на червения килим. Много от любимите ни актриси и дизайнерите, на които се бяха доверили, избраха класически черни рокли с акцент. Имаше и много приятни цветни модни изненади – жълтата рокля на Салма Хайек, зелената на Никол Кидман и секси Couture роклята на Емили Блънт.

Дензъл Уошингтън и Ема Стоун спечелиха наградите за най-добър актьор и актриса в игрални филми, обявени от американската Гилдия на филмовите актьори, съобщи Асошиейтед прес. На церемония в Лос Анджелис Дензъл Уошингтън бе награден за ролята си във филма "Огради", а Ема Стоун - за "La La Land".

Призът за най-добър актьор във второстепенна роля бе даден на Махершала Али за превъплащението му в "Лунна светлина", а за най-добра актриса във второстепенна роля беше избрана Вайола Дейвис за "Огради". За най-добри актьор и актриса в телевизионна драма бяха отличени Джон Литгоу и Клеър Фой за "Короната". Уилям Мейси грабна приза за най-добър актьор в телевизионна комедия за изпълнението си в "Безсрамен". "Оранжевото е новото черно" победи в категорията за най-добра телевизионна комедия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !