Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Ивана се глези в Париж за РД

отпечатай новината

31.01.2017 13:19 | Видян 1610 пъти

Ивана се глези в Париж за РД

Ивана ще отпразнува рождения си ден в Париж. Звездата на фолка заминава за 3 дни в града на любовта за личния си празник, пише столичен седмичник. Певицата е родена на 31 януари и до сега никога не е правила нищо специално на тази дата, тъй като винаги е предпочитала да отбелязвала по-шумно именния, не рождения си ден. Сега обаче изпълнителката на вечния хит „Шампанско и сълзи” е зарадвана от близка приятелка, която организирала всичко.

„Няма да съм с любим мъж, тъй като просто в момента няма такъв. Но с една приятелка от 20 години се каним да посетим Париж и като няма кой да ни заведе, сами си го подарихме”, смее се Ивана. Миналата седмица тя бе в Лондон, където имаше концерт пред емигрантската общност. Певицата не крие, че става на 46 години. Тя смята, че в момента е в разцвета на силите си, но е време да помисли за нов, по-баладичен репертоар.

„Публиката ми остаря заедно с мен. Хората, които ме харесват, са на моята възраст и даже по-големи. Нормално е, няма как да вълнувам ученичките, в чиито очи изглеждам като майките им”, споделя Ивана. Изминалата година бе сред най-успешните за нея, а през декември реализира над 20 участия.

Звездата е сред най-предпочитаните гости на корпоративни купони и общински мероприятия, търсят я редовно да се изявява и на празници на градовете. Очаква се тя да бъде и сред най-ангажираните по време на задаващата се предизборна кампания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !