И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Осъдиха Иванка Тръмп за скъп тоалет

отпечатай новината

31.01.2017 15:56 | Видян 2206 пъти

 Осъдиха Иванка Тръмп за скъп тоалет

Иванка Тръмп отново се оказа в центъра на скандала – този път интернет потребителите я осъдиха заради скъпа рокля, което според тях било демонстрация на фона на масовите протести в САЩ срещу миграционната политика на баща й.

В първите дни след встъпването му в длъжност президент Доналд Тръмп подписа няколко указа, в частност един от тях вече започна да реализира – указът, забраняващ на бежанци и граждани от 7 държави да влизат на територията на САЩ. Това предизвика вълна от протести в цялата страна, като по улиците излезнаха жители на всички щати.

Вярна на начина си на живот обаче остана Иванка Тръмп, която през почивните дни посети светско събитие заедно със съпруга си Джаред Кушнер и публикува снимка в своя профил в Instagram. Кадърът предизвика негативна реакция, като потребителите посочваха, че е неуместно Иванка да се появява в скъпи тоалети, когато животът и безопасността на бежанците провокират толкова въпроси.

В един от коментарите дъщерята на Тръмп е сравнена с Мария Антоанета, известна с изказването си за народа: „Ако нямат хляб, да ядат пасти.“

Медиите съобщават, че цената на роклята на Иванка Тръмп е 5000 долара, пише elle.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !