И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Медиите сватосали Деси Слава и Благой

отпечатай новината

02.02.2017 11:16 | Видян 1828 пъти

Медиите сватосали Деси Слава и Благой

В дискотека за първи път се срещнали фолкпевицата Деси Слава и ММА борецът Благой Найденов. Макар историята на романса им да датира оттогава, искрата между двамата не пламнала веднага, призна изпълнителката на „Мистерия” пред Нова. Във въпросния клуб тя била за свое участие. Фотограф я настанил именно до Благо за снимка, а ден по-късно медиите гръмват със заглавия, че боксьорът, популярен в спортните среди като Малката Кобра, е новият възлюбен на певицата. „Тогава се поинтересувах кой е той, проверих профила му в Инстаграм и го последвах. Пет минути след това той ми написа: „Как си, Деси?”. Така започна всичко”, спомня си с усмивка звездата.

С Найденов са заедно вече почти година, въпреки сериозната възрастова разлика, пише Монитор. Съвсем наскоро спортистът придружи Деси и на турнето й в САЩ. Заедно с тях бе и синът на певицата Майки.
Тагове:  Деси-СлаваБлагой-Найденов

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !