Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Щерката на Юън Макгрегър дебютира на Седмицата на модата в Ню Йорк

отпечатай новината

08.02.2017 11:18 | Видян 1435 пъти

Щерката на Юън Макгрегър дебютира на Седмицата на модата в Ню Йорк

Клара Макгрегър - 20-годишната дъщеря на актьора Юън Макгрегър, ще дебютира на Седмицата на модата в Ню Йорк - по-малко от два месеца след като сключи договор с водещата модна агенция "Вилхелмина", съобщи Контактмюзик, цитирани от БТА. Клара ще дефилира за Baja East и "Монклер" и ще участва в съвместното ревю на "Оскар де ла Рента" и "Монсе". Преди дебюта си на започващата в четвъртък Седмица на модата в Ню Йорк, дъщерята на Юън Макгрегър споделя, че е подготвена от родителите си как да се справя в светлините на прожекторите.

Клара е участвала в кампания за модния лейбъл "Фей" заедно с внука на Боб Дилън, Леви, но въпреки това е изключително развълнувана от предстоящия си дебют на модните подиуми в Ню Йорк. На нюйоркската Седмица на модата се очаква да властва разнообразието - от фалшиви кожи и дръзки връхни дрехи през комбинации от различни тъкани до флорални щампи и костюми с панталони за по-топло време, предаде Ройтерс. Много дизайнери ще представят колекциите си есен/зима 2017, които до няколко месеца ще се появят по магазините. Други ще продължат миналогодишната тенденция и ще покажат облекла за пролетно-летния сезон, с които потребителите могат да се сдобият незабавно. Разнообразието касае не само модните тенденции, но и представящите ги модели.

"Модата става все по-разнообразна, независимо дали става въпрос за етнос, раса или размер", казва Катрина Мицелиотис, моден директор на сайта Холивуд лайф. Според проучване, направено от сайта Фешън спот, миналия сезон 25 процента от моделите, дефилирали в Ню Йорк, Лондон, Париж и Милано, са били цветнокожи жени. Първенец по този показател е бил Ню Йорк с 30,3 процента, като се очаква през тази година процентите да се увеличат. В Ню Йорк освен това са дефилирали най-много "размер плюс" модели, както и повече жени над 50 години и транссексуални модели.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !