Измамнички прелъстяват, упояват и...

Измамнички прелъстяват, упояват и изнудват за имоти...

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Годината на Глория

отпечатай новината

09.01.2009 15:15 | Видян 24104 пъти | Гласували 10

Годината на Глория

През изминалите 366 дни Глория не издаде нов албум, но годината може да бъде определена като много успешна за нея. За Примата на поп-фолка, 2008-ма година започна с международно турне в Америка, което продължи два месеца и половина.

Само дни след завръщането си в България, певицата бе удостоена с наградата “Певица на десетилетието” от читателите на сп. “Нов фолк”. Мотивирана от това признание, Глория не забрави верните си фенове и ги зарадва с песни като “Еднопосочен път” и “Дяволска любов”. Успехите на звездата на “Планета” ТВ през изминалата година не се ограничиха единствено в областта на музиката. Глория реализира няколко запомнящи се фотосесии за кориците на популярни списания, стана и рекламно лице на лимитирана серия мебели.

Самата тя подари на почитателите си за празниците личен аромат, специална селекция от съставки, направена в Швейцария. На 9-ти декември Глория отново доказа класата си, откривайки тържествения концерт за Седмия рожден ден на “Планета” ТВ. В личен план, Примата също изживя приятни моменти, свързани с дъщеря й Симона и със съвместната им ваканция във Франция.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !