Албена Михова с драматична съдба

Тази събота (27 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Джейкъб Колиър и Мистерията на...

Шесткратният носител на "Грами" ще свири и пее заедно...

Майката на Селена Гомез не одобрява The Weeknd

отпечатай новината

08.03.2017 17:46 | Видян 2072 пъти

Майката на Селена Гомез не одобрява The Weeknd

Романът между Селена Гомез и рапъра The Weeknd, чието истинско име е Абел Маконен Тесфайе стана досотяние на широката общественост в началото на годината. Този факт не зарадва особено майката на певицата Манди Тийфи. Двете са много близки и Селена през цялото време на пребиваването си в рехабилитационния център бе подкрепяна от майка си.

„Въпреки че Манди смята, че рапърът се отнася уважително към дъщеря й, тя се съмнява, че той ще й окаже благотворно влияние. Според нея и според близките приятелки на Селена в обкръжението й трябва да има само позитивни хора, както и емоционално здрави“, сподели източник, близък до семейството на Гомез.

Манди Тийфи се притеснява, че дъщеря й изкарва ежедневно в компанията на новия си приятел, а от своя страна той по-скоро я използва, за да забрави по-бързо предишната си приятелка Бела Хадид. Бела и The Weeknd се разделиха през ноември миналата година, но според близките им чувствата между тях все още не са затихнали.

Въпреки че Селена и Абел са заедно от януари, двамата вече успяха да направят съвместна почивка в Италия. Според някои двмата са проявявали интерес един към друг още докато Тесфайе е бил в отношения с Бела Хадид. Нищо чудно, че майката на Селена се опасява, че и с нея може да се случи същото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !