Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Йорданка Христова презира Люси Дяковска

отпечатай новината

10.03.2017 09:54 | Видян 3428 пъти

Йорданка Христова презира Люси Дяковска

Йорданка Христова намрази тежко Люси Дяковска, а сега й се налага да се вижда всяка седмица с нея в Като две капки вода. Двете спрели да си говорят преди 2 години, след като щерката на Данчето - Ивана Стоичкова,открадна гаджето на Люси – келнерката Камелия. Певиците се увериха, че няма по-добър сценарист от живота, след като и двете започнаха да работят по Като две капки вода и така бяха поставени в ситуация да споделят ежедневието си, пише Уикенд. Старата естрададжийка е на журиращия стол, докато червенокосата й колежка ще трябва да се превъплъщава в различни образи на сцената.

Всички от екипа на риалити предаването обаче се изненадали още по време на репетициите, че двете странят една от друга и видимо избягват опасността да попаднат в една компания. Истината е, че през годините Христова и Дяковска никога не са били близки приятелки и са поддържали съвсем нормални колегиални отношения. Поне така беше до 2013 г., когато Люси изживява един от най-тежките си периоди – певачката с огнена коса бе зарязана от любимата си Камелия, която се метна в обятията на Ивана, дъщерята на Данчето. Така любовният триъгълник неволно смразява отношенията между двете певици.

Йорданка се чувствала косвена жертва на лесбо триъгълника и от неудобство избягвала да попада на публични места и светски приема в компанията на Люси. На няколко пъти музата на Фидел Кастро изказала съжалението си към изоставената певица, но в крайна сметка животът бил такъв – срещи и раздели, и тя заставала на страната на дъщеря си. Очевидно обаче Данчето и Люси не могат да намерят общ език дори заради любовта към музиката. Хората от екипа на „Като две капки вода” споделят, че двете се държат дистанцирано в шоуто с очевидно неизяснени отношения.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !