Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мъжът на Галена сваля рапърка от Гласът на България

отпечатай новината

16.03.2017 16:45 | Видян 1495 пъти

Мъжът на Галена сваля рапърка от Гласът на България

Рапърката Миа Ди, която преди седмица взриви сцената на „Гласът на България“ с изпълнението си на народната песен „Калиманко Денко“, е била обект на свалки от страна на Галин, мъжът на фолк дивата Галена.

Двамата бегло се познават от родния град на хубавата Мария – Велико Търново, където Галин е нещо като местния васал. Когато я засякъл в София, непослушният съпруг на фолкзвездата директно отправил намек към 27-годишната певица, че желае да я вкара в леглото си. Самата Миа Ди не крие, че си пада по лоши момчета, но не и такива за „еднократна употреба“, пише „Уикенд“.

Галин на няколко пъти се опитал да се сдобие с телефонния номер на Миа, която с атрактивната си визия и нахакано поведение силно го привлякла, но девойката била непреклонна. Търновката съвсем категорично го отрязала и дори не благоволила да му каже фамилията си, за да не я намери в социалните мрежи, издадоха от обкръжението й.

Миа Ди има дебютно парче още преди да се появи на сцената на „Гласът на България“. Песента е посветена именно на лошите момчета и то точно на тези, които си мислят, че могат да имат всяка жена.

При появата на Мария на сцената на хитовото музикално предаване по Би Ти Ви Поли Генова, Камелия, Графа и Иван Лечев настръхнаха още след първите тонове, които момичето изпя. Девойката се занимава с музика от малка, от 7-годишна се изявява в именития фолклорен ансамбъл „Българче“. Носителка е на няколко първи места в песенни конкурси и фестивали. От 2 години пък е част от хора на „Космически гласове“, основан от майката на Мария Илева – Ваня Монева.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !