Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мария унижи Гущеров: Няма как да съм ти вярна!

отпечатай новината

28.03.2017 10:27 | Видян 5696 пъти

Мария унижи Гущеров: Няма как да съм ти вярна!

 Задочната война между все още законните съпрузи Мария и Християн Гущерови се разраства с всеки изминал ден и по всичко личи, че сеирите скоро няма да приключат! Само преди седмица заможният бизнесмен наруши мълчанието и обяви пред цялата държава, че е в развод с фолк дивата. Като причина за раздялата им той посочи факта, че половинката му не може да се откъсне от живота си на чалгаджийка и предпочита да показва голото си тяло, отколкото визията на скромна съпруга.

Задаващият се развод е публична тайна в светските среди от няколко месеца, но досега г-жа Гущерова криеше от медиите и отричаше пукнатините в брачното й ложе. След шамара, който й зашлеви нейният Хриси, обаче е ред на Мария да отвърне на удара.

Миналия петък миньончето се появи на подиума на закриването на модната седмица в София, за да представи новия си сингъл "Болна тема си за мен". В текста на парчето Марчето май си казва някои истини и едва ли някой ще повярва, че римите не са насочени към Гущеров. На първо четене заглавието на песента подсказва, че предстои обяснение в любов. Но истината се оказа точно обратната...

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !