Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Кристиан Костов защити Юлия Самойлова за „Евровизия”

отпечатай новината

01.04.2017 09:00 | Видян 954 пъти

Кристиан Костов защити Юлия Самойлова за „Евровизия”

Против политизирането на „Евровизия” се обяви българският представител Кристиан Костов. Момчето-чудо, чиято звезда изгря в последния сезон на X Factor, е израснало в Русия. Забраната на Юлия Самойлова да пее на престижния конкурс той определя като „нечестна”.

„Евровизия” е музикален конкурс, а музиката обединява. Сега обаче сме свидетели на обратното. Надявам се всичко да се уреди и страните да намерят общ език и да решат проблемите. Жалко е да бъде загубен такъв участник като Юлия . Случващото се е страшно и нечестно”, обясни пред ТАСС Крис.

Видеото към песента Beautiful Mess, с която Костов ще излезе на сцената в Киев, ще може да бъде гледано в YouTube и Vbox7 каналите на „Вирджиния Рекърдс”, както и в музикалните телевизии от 20 ч. тази вечер. „В центъра на концепцията за видеото е любовта като оцеляване, като сила. Заради нея несигурността и хаосът, в които живеем, стават красиви.

На сцената в Киев „красивата бъркотия“ ще се трансформира в хармония чрез мултимедия, звук и светлина”, обясняват от екипа на Крис. Редом до певеца, във видеото участват 35 момичета и момчета, фриезийски кон и автентичен български кукер. Режисьор на видеото е Люси Иларионов, оператор е Андрей Андреев, а сценарият е на хореографа Милен Данков.

Още утре 17-годишният певец ще потегли за Лондон, където ще се включи в промообиколката на „Евровизия” преди финалите през май. Пред англичани той ще пее два пъти – тази неделя и на 7 април, когато ще бъде специален гост в големия концерт на „Фондацията“ и „Щурците“ в зала Clapham Grand. Сред градовете, които фигурират в графика на Костов са Тел Авив (4 април), Амстердам (8 април) и Мадрид (15 април). България той ще представи на втория полуфинал на „Евровизия” на 11 май.

Източник: monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !