Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мел Би получи ограничителна заповед срещу съпруга си

отпечатай новината

04.04.2017 15:34 | Видян 1785 пъти

Мел Би получи ограничителна заповед срещу съпруга си

Преди около две седмици бившата спайска Мел Би изненадващо подаде молба за развод, а сега разбираме и за доста от причините, накарали я да разтрогне десетгодишния си брак с продуцента Стивън Белафонте. Тогава в документите тя посочи дежурните „непреодолими различия“, а в момента става ясно и какви са те.

Певицата е поискала и получила ограничителна заповед срещу съпруга си. Пред съдията тя заявява, че той я малтретирал физически, изнудвал я да участва в тройки, заплашвайки, че иначе ще разпространи тайно записана секс касета с нейно участие, направил дете на бавачката им. Мел Би твърди, че Белафонте я  „удрял с юмруци, душил, сцепил устната, блъснал и бутнал върху пода“.

Физическата му агресия била провокирана както от ревност, така и от завист. Всеки път, когато тя имала професионални успехи, той я малтретирал физически, за да „знае тя, че той е шефът“. Оказва се, че побоят е започнал още през първата година от брака им. Обвиненията са много сериозни, затова и в момента на него му е забранено да се доближава до Мел Би и децата й. Тя има дъщеря от Белафонте и две момичета от предишни връзки.

Източник:eva.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !