Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Вкараха Фики в болница с опасност за живота

отпечатай новината

19.04.2017 09:53 | Видян 1984 пъти

Вкараха Фики в болница с опасност за живота

Скандална и невярна новина разбуни родния хайлайф. Вест за тежкото състояние на певеца Фики Стораро обикаля пространството, споделя Блиц. В информацията се съобщава, че той е в болница с опасност за живота. Това съобщи пиарката на Фикрет Ивелина Сиракова, като уточни, че няма и дума истина в това.

Съобщението гласи следното: "Фолк-певецът Фики Стораро е бил жестоко помлян в среднощен побой в популярна столична дискотека. Фики е настанен по спешност в почти насипно състояние с натрошени крайници, счупени ребра, и тежка черепно-мозъчна травма, която застраша живота му и има опасност да издъхне до броени часове."

"Пиша ви във връзка с една публикация, излязла в скандален сайт и разпространена малко по-широко чрез фейсбук. В нея неизвестен автор разказва как клиентът ми Фики Стораро е в болница с опасност за живота. Въпросната новина разтревожи близките на Фики, тъй като е написана по особено грозен и антихуманен начин, бих искала да ви уверя, че в нея няма нито едно изречение, отговарящо на истината. Мисля, че най-красноречивото доказателство е видеото, което самият Фики качи в профилите си в социалните мрежи и от което ясно се вижда, че той е жив и здрав и в добро настроение", пише тя.

Фолк-певецът Фики Стораро е бил жестоко помлян в среднощен побой в популярна столична дискотека. Фики е настанен по спешност в почти насипно състояние с натрошени крайници, счупени ребра, и тежка черепно-мозъчна травма, която застраша живота му и има опасност да издъхне до броени часове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !