И Харви Кайтел се завръща в Кан с...

FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски...

Влади Зомбори спечели Като две капки...

Владимир Зомбори спечели 12 сезон на шоуто "Като две...

Гонят Божинов от Китай заради гаври със съотборници?

отпечатай новината

28.04.2017 17:03 | Видян 2750 пъти

Гонят Божинов от Китай заради гаври със съотборници?

Валери Божинов може да излети от китайския клуб „Мейджоу Хака”, в който доскоро бе на особена почит. Заради обидни клипове със свои съотборници, футболистът успя да вбеси ръководството на клуба, пише HotArena.

След успеха на видеото му с песен на Цеца, Божинов реши да си направи майтап и със свои съотборници от Китай. Шегата обаче му струва скъпо и заплашва да се отрази и на кариерата му.

Преди три седмици Божигол засне видео, в което представя своя съотборник Ал Янг като „кинески праско”. И дори го кара самият той да повтори това пред камерите, без дори да подозира, че се гаврят с него.

Бившата звезда на „Ювентус” споделя, че неговия съотборник, макар и дебеличък е бърз като метла. Клипът обаче бе свалена от профила на Божинов в Инстаграм. Все пак може да се види из родните сайтове, които бързо го мултициплираха.

Що се отнася до прасето, с което той е сравнил Ал Янг, то не е на особена почит в Китай. Смята се, че то е мързеливо, а освен това така са наричали китайците, които са продавани в чужбина като роби по време на династиите Мин и Цин.

Успехът с Праско е станал повод, Божигол да запише и друг пародиен клип - с китаец, „Чикен” („пиле” на английски) И тук Валери импровизира с палави песнички, в които звучи „чики-чики-чики”.

За разлика от Праско обаче, Пилето изобщо не харесва своя нов прякор и съпровождащия го рецитал. И рязко обръща глава настрани.

Второто видео също е изтрито от профила на футболиста.

В допълнение към това, ще припомним, че напоследък спортистът далеч не оправдава хонорара от 1000 000 долара на година, които договори за трансфера си във втородивизионния отбор.

Както е известно, той е един от най-скъпоплатените футболисти в китайския клуб, но въпреки обещанията да прави добър футбол, отборът му продължава да е едва на 8 позиция от 16.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !