Дъждът отнесе новите колчета по...

Един от новите знаци на Фритьоф Нансен след дъжда. От...

Хванах се с кино, понеже не бях добър...

"Не бях добър ученик в гимназията, решиха, че не ставам...

Джансу от „Твоят мой живот": Мечтая за кариера на кинозвезда

отпечатай новината

02.05.2017 11:10 | Видян 7436 пъти

Джансу от „Твоят мой живот

Продължава излъчването на хиговия тв сериал "Твоят мой живот" по бТВ. Младата надежда на турското кино, чиято звезда изгря именно след участието ѝ в проекта - Лейля Танлар е родена на 13 декември 1997 г. в Истанбул. Учила е в елитния Италианкси лицей. Проявява голям интерес към актьорското майсторство още от малка, като мечтае да стане актриса.  Детската ѝ се сбъдва и така в края на 2014 г. се включва с главна роля в сериала, изигравайки ролята на благородната, честна и състрадателна Джансу.

Как попаднахте сред екипа на "Твоят мой живот"?
Още когато бях в детската градина, си спомням, че гледах анимационното филмче "Малката русалка" и много исках някога аз да бъде като нея. По-късно започнах да ходя на курсове по актьорско майсторство в един културен център и не след дълго стъпих за първи път на голямата театрална сцена! Оттогава се влюбих в актьорството! След това, докато учех в гимназията, бях член на клуба по драма, организиращ се в нея, именно където разбрах много интересни неща за тази професия и желанието ми да стана актриса стана още по-голямо! С всеки изминал ден исках все повече и повече да стана актриса, като веднага щом научих, че има кастинг за роля в нов сериал ("Твоят мой живот"), се явих на него и ето, че сега вече съм част от този проект!

Първата Ви роля е именно в "Твоят мой живот", успяхте ли да свикнете с нея и с екипа на сериала?
Много съм благодарна на съдбата, че ми предостави шанса да се снимам в толкова успешен и интересен проект и с толкова големи и известни професионалисти. Не ми беше трудно да свикна с моята героиня Джансу. Много бързо я опознах и заобичах, може би защото двете доста си приличаме - както тя, така и аз имаме изключително силна връзка с бащите си, а и както тя, така и аз имаме страхотни братя, които винаги ни подкрепят и са с нас! Най-близък сред всички мои колеги чувствам Еркан Петеккая, може би защото той играе бащата на моята героиня Джансу и сцените с него най-много ме вълнуват! Смятам, че Джансу и Джихан са най-добрият пример за силна връзка и обич между баща и дъщеря. Разбираме се много добре и с Нургюл Йешилчай (Гюлсерен), както и с Ебру Йозкан (Дилара) - те са мои идолки, от които мога само да се уча. Целият екип на "Твоят мой живот" ме предразполага да се чувствам много добре, всички са много мили и внимателни с мен и другите ми млади колеги. А и вече играем толкова много месеци заедно, че станахме като едно истинско голямо семейство. Надявам се да продължим да работим заедно още дълго време!

Как участието Ви в "Твоят мой живот" промени живота Ви?
Най-голямата промяна, която усетих след участието си в сериала, бе отношението на напълно непознати хора към мен - докато се разхождах по улиците, всички ме спираха и ми се радваха, което беше много сладко и забавно. Вероятно хората ме харесаха толкова, тъй като героинята ми е доста добра - зрителите се влюбват в мили, добри и невинни момичета като Джансу. Винаги ми казват хубави неща и най-често се обръщат към мен с "Tatlım!" (в превод от турски: "Сладурче!"), а след това и ме прегръщат. Всички знаем обаче, че не всеки на улицата е добронамерен, затова станах доста по-предпазлива и внимателна, докато се разхождам. Иначе личния ми живот не се е променил особено - животът ми вкъщи си е същият, както и отношението към мен в училище.

Кое е най-милото нещо, което са Ви казвали досега на улицата?
О, много пъти са ми казвали, че на живо съм по-хубава, отколкото по телевизията, което много ме е трогвало!

Как бивате приемана в училище след участието Ви в "Твоят мой живот"?
Мога да кажа, че всичко е както преди! Повечето хора в училище много ми се радват и ме поздравяват за добрата ми работа. Е, всеки вторник, след излъчения в понеделник вечер епизод от сериала, в клас си говорим с господина за случилото се в него, като се раждат много интересни дискусии и мнения.

За какво мечтаете в момента?
В момента моите връстници мечтаят за успешни кариери в чужбина, тъй като там възможностите са много по-големи, отколкото в родината ни. Всеки иска да се докосне до международните стандарти и да ги направи свои, те да станат неговия начин на живот. Детската ми мечта да стана актриса се сбъдна, като сега вече искам да стана световно-популярна и да участвам и в чуждестранни проекти, за да покажа таланта си на целия свят! Нека първо обаче да завърша висшето си образование (Лейля следва специалност "визуални изкуства" в университета "Коч") и чак тогава ще мисля за световна реализация!

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !