Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Защо Ридли Скот вярва в извънземни

отпечатай новината

02.05.2017 15:19 | Видян 1041 пъти

Защо Ридли Скот вярва в извънземни

Човекът, който представи на света „Пришълецът“, със сигурност е имал доста повод за размисли по темата има ли извънземен живот и какъв е той. Режисьорът Ридли Скот съвсем скоро ще ни зарадва с нов филм по темата - „Пришълецът: Завет“. И в тази връзка разкри в интервю какво в крайна сметка мисли за извънземния живот, чудовищата и заплахата за Земята.

„Вярвам, че има по-висши от нас същества. Сигурен съм, че съществува живот извън нашата планета. Преди време говорих с експерт от НАСА и той ми каза: „Вглеждал ли си се в небето през нощта? Безумно е да се мисли, че няма нищо и никой друг освен нас.

Това е смешно.“ И аз съм съгласен с него. Сега, след направени проучвания, учените дадоха и конкретни цифри – според тях има между 100 и 200 обекта във Вселената, които биха могли да са на същото еволюционно ниво като нас в момента. Така че, когато видите нещо голямо в небето, бягайте далече“, заяви в интервю Ридли Скот.

А знаете ли, че с помощта на все по-развиващата се технология астрономите сега са изчислили, че има между 100 и 200 милиарда галактики във Вселената? Как да вярваме, че сме сами?

Източник: eva.bg

Снимка; getty images

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !