И Харви Кайтел се завръща в Кан с...

FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски...

Влади Зомбори спечели Като две капки...

Владимир Зомбори спечели 12 сезон на шоуто "Като две...

Синоптичките на Нова се хванаха за косите

отпечатай новината

04.05.2017 11:48 | Видян 3626 пъти

Синоптичките на Нова се хванаха за косите

Деси Банова, Никол Станкулова и Гери Малкоданска от години са в тиха война. Красивите лица на прогнозата за времето са едни от ключовите фигури във всяка телевизия. Независимо от факта, че по-голяма част от аудиторията се разсейва и така и не разбира дали ще вали, след като на екрана изгрее едно слънце като синоптичката.

Нова телевизията се оказва доайен в красивите прогнози. А най-старото лице на времето Деси Банова е подложена на все по-голям натиск от десет години по-младите от нея Никол и Гери. Въпреки че са винаги усмихнати и слънчеви като прогноза за месец август, трите дами могат също така успешно да сипят гръмотевици и да завихрят бури на работното място. 37-годишнатаДеси Банова се подвизава пред картата в Нова от далечната 1998г. и със сигурност другите й две колежки има още доста хляб да изядат, докато натрупат нейния опит. Но те пък доказват, че и с красота се постигат не по-малко успехи.

Чаровната блондинка била обзета от параноя, че заради напредващата й възраст скоро ще й бият шута, за да се наложи хегемонията на Станкулова и Малкоданска. За да избегне този неприятен момент, който все някога ще дойде, Банова е взела превантивни мерки. Тя старателно следи рейтингите на прогнозите, водени от трите синоптички. След това прилежно записва своите изяви, които бият по гледаемост останалите. Така в един хубав, или може би не толкова, ден, в който шефовете ще я посрещнат със заповед за напускане в ръка, тя ще може да им удари на масата черно на бяло факти, че все още е най-добрата. Освен това, Деси е напълно вманиачена на тема външен вид. За да бъде достойна конкуренция на по-младите с десетилетие колежки, тя тренира всеки ден и се подлага на зверски диети. Никога не мръкна, обаче, защото само по този начин може да стаси поста си от изстиване. Освен да бъде в перфектна форма, за Деси е от изключително голямо значение винаги да е облечена модерно и подходящо.

Всъщност, това важи и за Никол и Гери. Двете със Станкулова отдавна са се хванали за косите за това у коя да отидат най- елегантните и скъпи тоалети от ведомствения гардероб на телевизията. Никол определено има най-богат гардероб, който определят на близо 100 хиляди лева. Но личните си дрехи не може да показва на екран. Затова винаги разчита на мили очички, за да прилапа най-апетитните парцалки. Ако направим сравнение между трите грации на прогнозата в личен план, то трудно можем да определим победител.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !