Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Кристиан печели "Евровизия"

отпечатай новината

04.05.2017 14:22 | Видян 2801 пъти

Кристиан печели

България ще бъде победител във втория полуфинал на „Евровизия” - такава прогноза дават представителите на световните медии след първата репетиция на Кристиан Костов в Киев.

Момчето-чудо и неговата Beautiful Mess бяха аплодирани на крака от журналистите в Международния прес център и поведоха убедително класацията им с цели 97 точки. На второ място е представителя на Хърватска с 50 точки, а на трето Белрус с 43.

Преборил свирепата настинка, която го мъчеше на промо концертите в Лондон, Амстердам и Мадрид, Кристиан показа отлична техника и вокален нерв, който ускорява пулса и на най-големите лаици.

На полуфинала на 11 май, който БНТ ще излъчи от 22 ч наше време, Костов ще излезе в спортно-елегантен костюм в черно и бяло, а медитативното звучене на Beautiful Mess ще бъде подсилено от графика с елементи на метеоритен дъжд.

„Да стъпя на тази сцена е моя мечта от години. Тя е зашеметяваща, а звукът в залата - перфектен. Въпреки вълнението, се чувствам уверен на голямата сцена.

И това до голяма степен се дължи на силната подкрепа, която получавам. Тук е мястото да благодаря на Филип Киркоров и Дима Билан, на които искрено се възхищавам. От тях чух за себе си най-трогателните думи, за които копнее всеки творец”, обясни Костов.

Талантът и харизмата му вече са създали съспенс сред делегациите на другите държави участнички и те гледат на Кристиан като на „сериозна заплаха”, издават за „Монитор” хора от обкръжението на певеца.

Еуфорията около присъствието му в Киев вече се доближава до тази след пробива на Крис в българския X Factor – по улиците го преследват тълпи от тийнейджърки с молба за автограф, а утре той ще гостува в сутрешния блок на националната телевизия. Генералната репетиция е на 6 май, като преди това бг делегацията ще даде и официална пресконференция.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !