Отиде си бащата на зверски убития в...

Издъхна бащата на убития в Цалапица Димитър Малинов....

Виц на деня: На гарата седят двама...

На гарата седят двама мъже. Единият е богаташ от града,...

Младият мъж на Кристина Димитрова арестуван в Куба

отпечатай новината

05.05.2017 11:17 | Видян 5292 пъти

Младият мъж на Кристина Димитрова арестуван в Куба

56-годишната певица с най-секси устни извън чалгата от няколко месеца е самотна, след като любовникът й Васил,с когото са двойка от над 20 лета, е бил арестуван на Острова на свободата.

По-младият от певицата мъж, който се представя за бизнесмен, но така и не става ясно какъв е бизнеса му, се оказал брънка от кокаинова схема за доставки към Европа, поясни пък запознат с драмата топ следовател.
Официално се знае, че приятелят на Димитрова се занимава с транспортен бизнес, но сгафил с наркосделка, която сега му коства свободата в затвор на 10 000 километра от София. Вероятно спедицията е служила като прикритие на далаверата, предположи униформеният ни източник, но не пожела да навлезе в детайли около престъплението.

Сочената като „секси парче” звезда от естрадната сцена е майка на двама синове – големият син Димитър отгледала с помощта на гаджето и е вече на 32, а малкият Мартин гони 26-ия си ЧРД. Животът на неостаряващата русокоска обаче не винаги е бил само шампанско, доста години Кристина гледала на света през сълзи заради двата си провалени брака. Първият неуспех е с текстописеца Иван Тенев – Агент Тенев, после идва ужаса с ревнивия футболист Георги Димитров, пише Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !