Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Сам Клафлин измъква брат си от затвора

отпечатай новината

05.05.2017 13:39 | Видян 2357 пъти

Сам Клафлин измъква брат си от затвора

Английският актьор Сам Клафлин ще облече униформата на ченге в новия трилър на номирания за „Оскар” режисьор Хенри Алекс Рубин. Сюжетът на филма ще завърти звездата от „Аз преди теб” в турболенция от премеждия, превръщайки го от добросъвестен полицай в персонаж ала Майкъл Скофийлд от „Бягство от затвора”. В лентата, чиято клапа ще щракне това лято във Ванкувър, Клафлин ще се опита да избави брат си, осъден за убийство, от оковите на решетките.

Предстоящият филм носи работното заглавие Semper Fi (в превод – винаги лоялен) – мотото на Американския корпус на морската пехота. Сценарият е дело на самия Рубин, а международните права за проекта са придобити от Cornerstone Films, които насрочиха първите си преговори за края на май по време на тазгодишния фестивал в Кан.

Това ще е поредната голяма роля за 30-годишният Клафлин, чиято звезда изгря след участието му в „Карибски пирати 5” и „Игрите на глада 2”. Преди да преоткрие актьорската игра като свое признание, англичанинът е преследвал професионална футболна кариера. Контузия на глезена обаче слага край на тази негова мечта. „Чувствах се абсолютно като риба на сухо. Трябваше ми време, докато се климатизирам към такава промяна. Прави ми впечатление впрочем, че откакто съпругата ми забременя, играя герои, които не са категорично добри хора”, намигна звездата преди около месец, с което подсказа и за характера на предстоящия си персонаж в Semper Fi.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !