Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Николета се върна при Венелин

отпечатай новината

11.05.2017 16:43 | Видян 1744 пъти

Николета се върна при Венелин

Николета Маданска се е върнала при Венелин Петков. Двамата отново са заедно, след като повече от месец бяха разделени. До Уикенд достигна информация, че спортната журналистка е дала последен шанс на връзката с шефа си, чиито нервни изблици не само в нюзрума, но и в общия им дом, вече й идвали в повече.

Сексапилната водеща на спортните новини по Би Ти Ви цял месец не беше на работа, а причината за това е била раздялата й с Венелин Петков. Хора от нюзрума издадоха, че докато любимата му е била в неплатен отпуск, шефът на новините бил станал непоносим. Той по принцип бил много сприхав, но когато любовницата го изоставила, започнал да излива всичките си лични проблеми върху своите подчинени.

Преди около две седмици двамата отново се събрали. Отпускът на спортната журналистка изтекъл и тя се върнала на работа, а успоредно с това – и в апартамента на Венелин. Възродената любов веднага дала отражение на поведението му спрямо неговите подчинени. Той пак бил нервен и нетърпелив с хората, с които работи, но поне не вдигал скандали, както в отсъствието на Маданска.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !