Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Виктория Бекъм заличи любовта си към Дейвид

отпечатай новината

18.05.2017 10:10 | Видян 2046 пъти

Виктория Бекъм заличи любовта си към Дейвид

Преди дни Виктория Бекъм се появи на благотворително събитие за набиране на средства за борба с рака на гърдата. Разбира се, на него тя се появи облечена в едно от собствените си модни творения.

Дизайнерката блесна в синя рокля от есенно-зимната си колекция за сезон 2017, която е с гол гръб. Именно благодарение на този акцент фотографите имаха възможността да нащракат Виктория и най-вече да запечатат в поредица от кадри фактът, че тя упорито се опитва да заличи татуировката, която беше разположена от шията до средата на гръбнака й.

Фразата, която доскоро се четеше там, беше изписана на иврит и означаваше: „Аз принадлежа на любимия ми и любимият ми принадлежи“. Именно чрез него госпожа Бекъм засвидетелстваше любовта си към съпруга си Дейвид. Самият той също е татуирал надписа върху тялото си, но за разлика от съпругата си няма никакво намерение да го заличава, пише ELLE.bg. Откакто реши да покорява модния свят и да се доказва като дизайнер, Виктория коренно промени имиджа си.

За да бъде възприемана сериозно от по-именитите си колеги в бранша, тя реши и да премахне с лазер всички татуировки, които си е правила през годините. И които бяха посветени на съпруга й.  За разлика от нея Дейвид не само че няма намерение да се разделя с нито една от рисунките си, но през няколко месеца попълва колекцията си от перманентни надписи и рисунки с нови такива.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !