Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Плеймейтки правят секс за титли!

отпечатай новината

18.05.2017 15:32 | Видян 4537 пъти

Плеймейтки правят секс за титли!

"Плеймейтки, които ламтят за слава, им се налага да правят секс срещу титли и предни места в класации. Смея да твърдя, че съм свидетел на не един такъв случай и по-добре ще е да не бъда провокирана да разказвам в подробности." Това заяви моделката Гентиана Халити пред в. "България днес".

Тя беше сред номинираните за най-популярни плеймейтки през годините в конкурса "Плеймейт Ол Старс". В крайна сметка бяха избрани 15 момичета, а полемиките около тяхната популярност мигновено ескалираха.

"Както всеки нормален човек може да види, в тази нелепа класация има само 4-5 известни лица. Николета Лозанова е кралицата на плеймейтките и това няма как да бъде оспорено.

Редом до нея се появиха безумни лица и имена. Как си го обяснявам? Когато човек ляга с точните хора, плаща на точните хора или работи за тях, нещата му се получават", коментира директно и открито Гентиана.

Халити не попадна в Топ 15, като сериозно впечатление направи фактът, че там липсват и други популярни хубавици - Моника Валериева, Галина Димитрова, Дилена Димитрова, Мартина Юрукова и Гергана Райчевска.

"Не ме разбирайте погрешно. Не съм потресена заради собственото ми отсъствие, защото вече веднъж обявих публично конкурса за нагласен и това обтегна отношенията ми с изданието. Очаквах и този вариант, но не съжалявам за думите си, защото те са факт.

Факт е и че в годината на моя плеймейт конкурс разочарована участничка със сълзи влезе в съблекалнята и каза, че е отворила душа и крака напразно. Това, което ме изненада повече, е отсъствието на няколко конкретни имена - Моника, Диди, Марти, Гери...", искрено се възмути Гентиана.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !