Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Мая Манолова стана баба за първи път

отпечатай новината

29.05.2017 11:44 | Видян 1872 пъти

Мая Манолова стана баба за първи път

Омбудсманът Мая Манолова стана баба за първи път. В съботния ден единствената й дъщеря Ралица я дари с първо внуче. Момченцето се е родило в София и носи името Максим. „Най-вероятно Ралица е използвала първата буква и го кръстила на съпруга си Мартин, майка й Мая и баща й Милен, пише monitor.bg.

Всички са в уникално настроение и много щастливи“, коментираха близки до Манолова в Кюстендил. Те дори вчера са празнували появата на малкото момченце, а поздравите към Ралица и съпругът й не спираха да валят в социалните мрежи. „Пожелаваме на бебето да бъде умно и красиво като баба си.

Той определено ще вземе едни от най-добри качества на омбудсмана. Да не говорим, че е най-хубавата зодия - близнаци“, казват с гордост кюстендилци. От вълнение пък Манолова се беше впуснала в почерпки и пазаруване за новия член на семейството.

Според коментарите в областния град малкият Максим е трябвало да се появи в началото на месец юни. Всички бяха категорични, че името му ще започва с буквата М и не сбъркаха.

Щастливата майка Ралица сключи брак с нейния дългогодишен приятел Мартин Мирчев през месец юли 2016 г. в Кюстендил. Тогава на стилна церемония в местен спа хотел бяха събрани гости от цялата страна.

Съпругът на Ралица пък беше председател на младежката организация на БСП в Кюстендил. Именно от там пламва преди около 7 години любовта между двамата.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !