Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Съдийка влюбена в олигарха Динев? Даде недопустими права на сина му върху детето на Емануела

отпечатай новината

29.05.2017 15:11 | Видян 3544 пъти

Съдийка влюбена в олигарха Динев? Даде недопустими права на сина му върху детето на Емануела

Недопустими условия относно режима на лични контакти е определил съдът на Димитър Динев, научи HotArena. По необясними причини режимът е променен в полза на бащата, въпреки че майката Емануела многократно е доказвала липса на всякаква заинтересованост от страна на таткото.

Каква е причината, не е ясно, но се говори за топла връзка между съдийката и олигарха Димитър Динев.

Според първоначално определените привременни мерки, Динев имаше право да вижда сина си всяка първа и трета събота и неделя от месеца с преспиване, в присъствието на майката или друго, посочено от нея, лице. С ново определение, постановено от съдия Валерия Ватева, се променя режимът в частта, касаеща придружителя.

„След навършване на три години на детето, всяка първа и трета събота и неделя от месеца за времето от 10.00 в събота, до 18.00 ч в неделя, с преспиване, и 15 дни през лятото, по време, което не съвпада с годишния отпуск на майката“, гласи последното изменение. Т.е. според новите условия, когато малкият Митко Динев навърши 3 години, той ще посещава баща си сам, без да е придружаван от майката или бавачката, както беше досега.

Очаквано, Емануела моментално е депозирала искова молба, в която настоява да се запази досегашния режим. В молбата фолк певицата подробно описва причините, поради които смята мерките за недопустими. Тя подчертава, че от окончателната й раздяла с Димитър Динев до ден-днешен изцяло е поела родителските грижи.

В уикендите за лични контакти бащата неведнъж е доказал неспособността си да се грижи за 2-годишния им син. Той нито една вечер не е бил с него, нито го е приспивал, а вместо това е прекарвал нощите по заведенията. Нещо повече – малкият неколкократно се е връщал болен след уикендите с баща си, като последния път се е наложил
 
детето да бъде прието по спешност в болницата.

Любопитно е защо след като Емануела неведнъж е предоставяла доказателства пред съда за липсата на родителска компетенция от страна на Динев, условията са променени в негова полза?

В съдебните среди се твърди, че съдийката е дала бонус на семейство Диневи неслучайно. Причините били две. Слух сочи, че служителката на Темида наскоро

се събудила по-богата със 7000.

7000 лева, евро, късметчета от кафе или нещо друго не, става много ясно. И HotArena не твърди категорично какъв е бонусът й и дали въобще има такъв.

Вторият слух сочи, че съдийката Валерия Ватева е лудо влюбена в таткото на Митко Динев - Динко. Хвърчат ли стрелите на Амур между двамата, не става също ясно, но е факт благоразположението й към сина му...

Факт са и други дела на същата съдийка, в които нелогично родителските права са дадени на бащата. Азбучен пример е случаят с малката Алекс, която бе

присъдена на родата на убиеца на майка й!

След като бащата - 33-годишният Коста Киров, уби от ревност майката на момиченцето - 25-годишната Деяна Тошкова, съдът реши да присъди родителските права на майката на убиеца. Преди това малката Алекс живееше при другата си баба – майката на убитата Деяна, но по необясними причини вече ще трябва да се отглежда в апартамента, където е затрита родителката й.

Друго скандално дело на съдийката Валерия Ватева – детето се присъжда на баща, лежал в затвора в Дубай за дрога.

Още шокиращи подробности около делото за родителски права над малкия Митко Динев може да видите черно на бяло в галерията по-долу, където е снимана исковата молба от Емануела.

Източник: HotArena.net

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !