Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Linkin Park издават най-доброто

отпечатай новината

19.01.2009 16:54 | Видян 1949 пъти | Гласували 6

Linkin Park издават най-доброто

Мулти-платинената рок банда с две награди Grammy LINKIN PARK анонсира издаването на проекта си ROAD TO REVOLUTION. Той е зареден с екшън компилиран пакет от CD и DVD, включващ 18 от най-големите хита на групата, записани на живо.

Двойният пакет показва шоуто на бандата от 29 юни 2008 в Milton Keynes National Bowl по време на европейската част от последното турне на бандата - Projekt Revolution.

То се превърна в едно от най-големите годишни прояви от „тежка категория” за 2008-ма, а изявата в Milton Keynes, с 50 000-на публика, в най-мащабната в историята на цялото турне.

“През последните няколко години сме направили повече от двеста концерта от Projekt Revolution пред стотици хиляди фенове, и докато всяко шоу беше специално, това в Milton Keynes стана едно от най-запомнящите се”, казва ко-вокалистът на Linkin Park Chester Bennington.

“Беше една от онези нощи, когато групата и публиката стават едно цяло и ние искаме да споделим това преживяване с всички фенове, които не бяха там”, добавя още той.

Пакетиран в рециклиран еко материал,  ROAD TO REVOLUTION включва скрити бонус тракове и книжка с ексклузивни, непубликувани досега снимки от грандиозното събитие.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !