Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Том Круз щрака селфи с "Мумията"

отпечатай новината

10.06.2017 09:00 | Видян 1702 пъти

Том Круз щрака селфи с

Какво е чувството да се събудиш в моргата без драскотина след самолетна катастрофа? Как би реагирал, ако разбереш, че си „избраникът” на 20-вековна принцеса? Отговор на тези въпроси ще търси Том Круз в премиерното заглавие за седмицата „Мумията”. 

След страховито свлачище по време на мисия в Близкия изток, героят му Ник Мортън разбира, че е пуснал на свобода древната принцеса Аманет, чийто порив за отмъщение ще се окаже пагубен за модерния свят. Под няколко слоя грим с ролята на мумията този път се нагърбва бившата танцьорка с алжирски корени София Бутела. 

Абсолютно ужасяваща с раздвоени очи, сътворяваща ураган и чупеща стъкло с крясък, красавицата, работила със звезди от ранга на Риана и Мадона, е блестяща като лишената от мястото си на престола египетска принцеса. Като инструмент в злия й план се явява Мортън, за когото Том Круз споделя: „Той е анти-герой. 

Става дума за мрачен филм, в който дори главният персонаж няма как да не блести и в сиви оттенъци.” „Само чудовище може да победи чудовище.” Думите, предвещаващи трансофрацията на „избраника”, принадлежат на мистериозния д-р Хенри Джекил, чиято вратовръзка затяга великолепният Ръсел Кроу. 

„Мумията” ще послужи като въведение в тъмната вселена на Marvel, в която със собствен филм ще се разпише и носителят на „Оскар”. Д-р Джекил, Франкенщайн (Хавиер Бардем) и Невидимият човек (Джони Деп) ще бъдат другите основни персонажи в новите ленти на компанията.

Любовта си към екшъна Том Круз демонстрира и в „Мумията”. След като през 2010 г. изкачи Бурдж Халифа в Дубай за сцена от „Мисията невъзможна”, холивудският ас не пропусна да изпълни сам каскадите и тук. Най-опасната обаче изпълнил между снимките. Въпреки предупреждението на режисьора Алекс Курцман, че не бива да снимат, звездата извадил телефона си и увиснал само на колана си от борда на хеликоптер, намиращ се на 600 метра височина от пустинята в Намибия. Причината – по думите на самия Круз, той искал да си щракне нестандартно селфи от сета на „Мумията”. 

„Том обичаше да взима телефона ми и да виси от разни места, за да снима. Всеки път, когато не можех да си намеря телефона, си мислех: „Боже, той ще се убие”, сподели актрисата Анабел Уолис на черния килим по време на премиерата на филма в Ню Йорк. 

Само след няколко месеца на големия екран ще се появи и „Бари Сийл: Наркотрафикантът”, в който Круз ще извърви пътя от верен пилот в гражданската авиация на САЩ до основен снабдител на картелите с кокаин. В момента актьорът е ангажиран около снимките на шестата част на „Мисията невъзможна", а догодина ще стартира и работата около „Топ Гън 2”, който ще но си името „Маверик”.

източник: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !