Чужда компания придоби филм на Павел...

Вторият пълнометражен филм на Павел Г. Веснаков Windless...

По-полека с акция за 1 юни във В....

Проектът По-полека! Спаси живота си, не бързай на...

Шампионката от Мастър шеф обрана в мола

отпечатай новината

09.06.2017 16:51 | Видян 2422 пъти

Шампионката от Мастър шеф обрана в мола

В дните след финала на кулинарното топ шоу на Би Ти Ви Божана се чувства така, сякаш лети в облаците. Твърди, че се е надявала да спечели голямата награда, но и че не е очаквала да бъде обявена за победител.

В Мастър шеф имало моменти, в които ѝ било много трудно. Понякога ходела болна на снимки - с висока температура, но страстта ѝ към готвенето и храната я мотивирали да преодолява препятствията и да продължава напред.

"Стремях се да мисля позитивно, да направим страхотно шоу и хората пред екрана да са доволни", сподели Божана пред седмичник.

Наградата си от 100 бона тя ще използва за да организира веднъж на месец и половина на различни места из страната забавно-развлекателни прояви, за които дълго да се говори. Ще участват музиканти, а кулминацията на вечерта ще е консумирането на изискана храна, приготвена собственоръчно от Божана. Входът ще е свободен, ще се плаща само за ястията.

Последните няколко месеца донесоха на чаровната кулинарка куп положителни емоции, но не липсваха и изключително неприятни моменти.

В разгара на участието ѝ в Мастър шеф тя била ограбена най-нагло в един от столичните молове.

Отишла да превежда пари там, а докато се качвала с ескалатора от паркинга към търговската част на сградата, крадци пребъркали чантата ѝ. Взели ѝ портмонето с голяма сума, а също и личните документи - български и холандски.

"Отидох в районното полицейско управление и се оказа, че пред мен чакат две момичета, обрани на същото мястп", връща се към кошмарното си преживяване победителката в готварската надпревара на Би Ти Ви.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !