Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Deep Zone подаряват Longest Album на турне

отпечатай новината

12.06.2017 14:37 | Видян 1583 пъти

Deep Zone подаряват Longest Album на турне

На музикална обиколка през оборотните клубове в България потеглиха Deep Zone Project. Първият концерт на бандата в състав DJ Dian Solo, Нелина и Любомир Савов се състоя в София, а сред предстоящите спирки в турнето им са Благоевград (15 юни), Пловдив (17 юни), Варна (7 юли), Русе (8 юли), Созопол (21 юли), Обзор (28 юли) и т.н.

Всяко шоу ще започва и завършва с диджейско парти в свободен стил, включващо специални ремикси на най-доброто от хаус, денс, хип хоп и бг музиката, представено от трикратния носител на титлата Best DJ - DJ Dian Solo.

пециално за концертите към Deep Zone Project се присъединяват и близначките от Double Voice, които забавляват меломаните със селекция от най-големите хитове на бандата през годините, както и с нови версии на златни български класики.

Сред акцентите в турнето са „Чиста лудост” и Mystery - двата пилотни хита от последната тава на Deep Zone Longest Album. С нея триото постави световен рекорд, а всички гости на купоните им това лято ще получат скреч карта, която съдържа уникален код за изтегляне на албума от сайта на групата www.deepzoneproject.com.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !