Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Батман изгуби битката с левкемията

отпечатай новината

12.06.2017 15:23 | Видян 1624 пъти

Батман изгуби битката с левкемията

Още една голяма звезда залезе през тази година – Адам Уест, който влезе в костюма на Батман за сериала на ABC от 1966 г. Холивудският ас ни напусна в петък на 88-годишна възраст след кратка битка с левкимията. Той е издъхнал в дома си в Лос Анджелис, заобиколен от близки и приятели, пише monitor.bg.

Това стана ясно от изявление на семейството му във Фейсбук. „С огромна мъка споделме, че Адам Уест почина. Замина си мирно след кратка, но смела борба с левкимията. Знаем, че и на вас ще ви липсва и искаме да знаете, че вашата любов и подкрепа през годините значеше много за него.“, обърнаха се към хилядите фенове те в социалната мрежа. Той има 6 деца, 5 внука и 2 правнука.

Освен в телевизионните серии, Уест изгря и във филма за Батман през същата година. Огромният му талант впечатли множество критици, а невероятното преобразяване в супергероя му носи и офертата да влезе в кожата на култовия Джеймс Бонд.

Актьорът отказва и до последно споделяше пред медиите, че не съжалява, тъй като е било писано именно англичанин да стане агент 007. Филмовата легенда има зад гърба си 60 филма и се разписа с близо 80 участия в телевизионни проекти.

Сред последните му изяви се открояват озвучаването на кмета в хитовата анимационна сатира „Семейният тип“ и появата в един от най-успешните комедийни сериали през последните години - „Теория за големия взрив“.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !