Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Геният Айнщайн е най-гледан у нас

отпечатай новината

18.06.2017 09:08 | Видян 1329 пъти

Геният Айнщайн е най-гледан у нас

Два месеца след старта си в ефира на National Geographic “Геният” е на първо място по гледаемост у нас в цяла Европа. Интересът към историята на Алберт Айнщайн, чиито образ на стари години е пресъздаден от носителя на „Оскар” Дежфри Ръш, позиционира българската публика на второ място в света.

Финалът на сериала, чиито изпълнителен продуцент е Рон Хауърд („Шифърът на Леонардо”), е тази неделя от 21.55 ч с два епизода.

Поредицата е първата изцяло игрална продукция на канала. Сюжетът проследява иронията в живота на Айнщайн, който не може да си намери работа като учител, а в последствие се утвърждава като един от най-великите умове в човешката история.

Пътят към доказването на неговата теория на относителността е проследен през призмата на експлозивния му, сложен личен живот, белязан от изневери и втори брак с неговата първа братовчедка Елза Айнщайн.

В сериала има и българска следа – Захари Бахаров получава около 90 секунди екранно време в шести епизод като руски генерал, измъчващ астрономите на Айнщайн.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !