Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Дали Дейвид Бекъм е най-якият татко?

отпечатай новината

23.06.2017 10:45 | Видян 1707 пъти

Дали Дейвид Бекъм е най-якият татко?

През уикенда Бекъм се присъедини към най-малкия си син Круз на рок концерт на Stone Roses.

Но Дейвид Бекъм със сигурност щеше да прекара известно време с по-големия си син Ромео (14), като го придружаваше до ден от тениса в Клуба на Кралицата.

Бившият футболист, 42-годишен, изглеждаше модерен с федора шапка и слънчеви очила, докато той се наслаждаваше на забавния ден - измъквайки няколко селфита със сина му, докато напрегнатият мач между Йордан Томпсън и Сам Кери изиграва.

Бившата звезда на ЛА Галакси се държа небрежно за деня в синя риза и модерна шапка федора. Той завърши своя облик с ретро оттенъци на Wayfarer, бащата на четиримата се оказа толкова стилен, колкото винаги, като гледаше вниматено играта със сина си Ромео, пише Daily mail.

Междувременно тийнейджърът, който бе младежки модел на Бърбъри, носеше удивителна прилика с баща си в по-младите си спортни дни.

Доказвайки, че трябва да следва стъпките на баща си по повече от един начин, дуото се възприемаше като реагирало на напрегнатата игра точно по същия начин - и двамата вдигаха ръцете си в най-драматичните моменти.

На следващия ден съпругата му Виктория бе привлякла Инстаграм, за да пожелае на съпруга си щастлив ден на бащата със сладка семейна снимка. На снимката Дейвид позираше заедно с Круз и Ромео, както и синът Бруклин (18) и дъщеря му Харпър (5). Под снимката Виктория написа: "Най-добрият татко на света! Всички те обичаме и много целувки".

Дейвид и Виктория, които често се вижда да се радват на семейните си дни, се приближават бързо до своята 18-та годишнина от сватбата.

Още снимки може да видите ТУК !!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !